Велика тютюнова компанія Japan Tobacco International (JTI) після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським повідомила про швидке відновлення виробництва на фабриці.

Про це заявив директор з корпоративних питань і комунікацій "JTI Україна" Гінтаутас Діргела.

"Після продуктивної зустрічі з президентом України ми вирішили повністю відновити виробництво сигарет на фабриці в Кременчуці. З понеділка, 11 листопада, фабрика "JTI Україна" відновить виробництво на всіх лініях", - сказав він.

Japan Tobacco International

У свою чергу British American Tobacco також збирається відновити виробництво з 8 листопада на заводі "В. А. Т.-Прилуки" в Чернігівській області.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми почули слова підтримки і запевнення про швидке вирішення проблеми, яка завдала шкоди нашій індустрії та економіки країни в цілому. Тому, незважаючи на деяку невизначеність з долею закону №1049, але покладаючись на гарантії президента, ми плануємо поступово відновити виробництво в Прилуках, починаючи вже з 8 листопада 2019 року", - підкреслили в компанії.

British American Tobacco

Нагадаємо, що скоро пачка цигарок може коштувати від 80 до 100 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тимофій Милованов пояснив, що не так з зупинкою тютюнової фабрики в Прилуках.

Також портал Знай.uа писав, що нардеп Андрій Холодов прокоментував "закриття" фабрики British American Tobacco.