Популярна і авторитетна українська телеведуча, яка зараз займається проектом "ТСН. Тиждень" Алла Мазур зізналася, що у неї виявили злоякісну пухлину. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соцмережі Facebook, де і розповіла деякі подробиці того, що сталося.

Так, за словами Мазур, спочатку вона хотіла приховати хворобу від публіки, і взагалі, зловила себе на тому, що хочеться закритися в собі, коли дізнаєшся про хвороби, і взагалі, у нас не прийнято говорити про рак. Але все ж таки набралася сміливості і розповіла, а ще заявила, що не збирається здаватися, хоча вже відчула, що боротьба буде нелегкою. Телеведуча у своєму пості також закликала всіх жінок після 45 років регулярно проходити обстеження у лікарів, щоб уберегти себе, адже виявлений на ранніх стадіях рак буде легше побороти.

Я знаю: про це у нас не люблять говорити публічно. Воліють залишити в колі близьких друзів і родини. І згадують в...

Geplaatst door Алла Мазур op Dinsdag 12 november 2019

Нагадаємо, чоловіка онкохворої Заворотнюк запідозрили в чорному піарі.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що онкологія у стародавніх людей була аномалією.

Також портал "Знай.ua" писав, що онкохвора дівчина терміново звернулася до українців.