В ексклюзивному інтерв'ю Clutch Сергій Байдо, - хірург-онколог клініки Lisod, розповів цікаві факти про свою професію і відповів на самі незвичайні питання про хірургії в цілому.

Дуже часто людей, не знайомих з медициною, цікавить, яка на дотик пухлина. Про це ми запитали Сергія. Ось що нам розповів фахівець:

"Видів раку дуже багато, і всі вони не схожі один на одного, тому однозначно відповісти на питання про те, яка на дотик пухлина не можна. Приміром, муцинозна пухлина яєчників схожа на холодець - це нещільна структура, яка знаходиться всередині оболонки яєчника. А є пухлини, які по щільності нагадують хрящі - як, наприклад, рабдоміосаркома. Вони по структурі щільніше м'язової і жирової тканини". - пояснює хірург.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо про те, що у відомої російської актриси виявили рак головного мозку останньої стадії, не сходять зі сторінок вже кілька місяців.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі активно поширюються чутки і припущення про стан здоров'я відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яку полюбили мільйони глядачів завдяки яскравій ролі няні в серіалі "Моя прекрасна няня".

Також портал Знай.ua писав, що російська актриса і зірка культового серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, на піку своєї популярності страждала від манії переслідування