У четвер, 14 листопада, по всій території України, крім Закарпаття і Прикарпаття, буде сухо і тепло.

У багатьох областях країни хмарно, але без значних опадів. Температура досягатиме місцями +20, а вночі опуститься до +8 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Погода в Україні, фото: FromUA.NEWS
Погода в Україні, фото: FromUA.NEWS

"В Україні завтра - знову антициклон. 14-го листопада опадів не очікується, хіба що на Закарпатті та в прикарпатських областях можливий дощ", - написала синоптик.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вітер південно-східний, поривчастий, місцями сильний. На Півдні та Заході країни, +13+19 градусів. На решті території вночі +0 +5, у східних областях та на півночі Лівобережжя до -2, вдень +8 +13 градусів.

У Києві 14 листопада без опадів. Пориви південно-східного вітру 15-20 метрів на секунду. Температура вночі +4 +6 градусів, удень +10 +12 градусів.

Поки в Україні б`ються рекорди посушливого тривалого періоду, Венеції так остогидли галасливі туристи, що вона погрожує...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 13 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

14 листопада вшановується пам'ять чудотворців Косми і Даміана Ассійських. Цей день вважався початком зими і перших морозів: "Кузьма-Дем'ян - коваль, кує лід на землі і на воді". Якщо на Кузьму дороги розвезе грязюкою, не варто чекати морозу до самого грудня. А якщо випаде сніг, то майбутня весна буде з великим розливом.

Погода на 14 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, Україна продовжує дивувати аномальною погодою всю Європу. Наша країна знову опинилася однією з найтепліших в Європі.

Як повідомляв портал Знай.uа, частину італійського міста Венеція затопило водою після найбільшої за більш ніж 50 років повені.

Також портал Знай.uа писав, що магнітна буря накриє Землю вже наступного тижня.