Володимир Зеленський, Уніан
Володимир Зеленський, Уніан

"Слуга народу" пропонує диктаторські закони, українці не оцінять: санкції і повний контроль

Відомо, що 13 листопада Комітет Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики запропонував концепцію, яка може стати основою нового законопроекту про медіа. Ці наміри викликали негативну реакцію в медіа-спільноті і були названі диктаторськими законами.

Субсидії, ukrainianwall
Субсидії, ukrainianwall

У листопаді субсидії можуть не нарахувати

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В Україні змінили систему нарахування субсидій та оплати комунальних послуг. Вже з листопада українці отримуватимуть платіжки без урахування пільг, тобто в повному розмірі платежу. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: Instagram
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: Instagram

Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто

Матір відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк можуть заарештувати за несплату штрафів за порушення правил дорожнього руху. Мама зірки "Моєї прекрасної няні" декілька разів порушила правила безпеки і отримала "листи щастя" про штрафи, сума яких сягає близько 27 тисяч рублів.

Нафтогаз України, 112 UA
Нафтогаз України, 112 UA

Ігор Лесев розніс Коболєва разом з "Нафтогазом", і при чому тут мільярди Газпрому

Відомий український журналіст Ігор Лесев на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook висловив думку про дії голови Нафтогазу України Андрія Коболєва. Як відомо, раніше Україна виграла в європейському суді позов проти російського Газпрому на три мільярди доларів.

Юлія Тимошенко, NewsOne
Юлія Тимошенко, NewsOne

Тимошенко несподівано переходить в опозицію через скандального закону

Відомий український політик Юлія Тимошенко вийшла до преси після голосування за скандальний земельний закон і разом з колегами-депутатами з партії заявила, що "Батьківщина" йде в опозицію.