Стало відомо, що затриманого в Польщі за запитом Російської Федерації ветерана АТО Ігоря Мазура "Тополю" передали Україні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Facebook уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмили Денисової, а також заступника міністра МВС України Антона Геращенка.

Ігор Мазур "Тополя", Сьогодні
Ігор Мазур "Тополя", Сьогодні

"Завдяки чіткій та професійній роботі органів української влади - Офісу президента, Офісу омбудсмена, українських дипломатів, народних депутатів, МВС, Національної поліції - Ігор Мазур (Тополя), повернувся до України", - повідомив Антон Геращенко.

За словами Денисової, український консул особисто супроводжував переїзд Мазура на територію України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Антон Геращенко заявив, що повернення Мазура стало можливим в тому числі й тому, що ще ввечері, у день затримання, українське бюро Інтерполу за дорученням Міністра МВС Арсена Авакова направило пакет документів, які прямо свідчили про зловживання РФ своїм правом звернення до цієї міжнародної організації.

Нагадаємо, навіщо НБУ і Рожкова придумали "легенду" з приватизації держбанків: спливли деталі "тіньового дерибану".

Як повідомляв Знай.uа у Росії студент наклав на себе руки після страшного злочину: "Ти що, безсмертний?".

Знай.uа писав, запуск ринку землі: українцям показали космічну вартість гектара в Європі і США.