Путін пустив у хід погрози та ультиматуми, Зеленський такого нахабства точно не очікував: "Треба домовлятися"

У четвер, 14 листопада, на прес-конференції в Бразилії за підсумками саміту БРІКС глава Кремля сказав, що вітає розведення біля Станиці Луганської, Золотого, Петровського та Богданівки.

Володимир Путін, Фокус
Володимир Путін, Фокус

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Арахамія виганяє вагітну "слугу народу" Скороход з фракції після гучного скандалу: "Вона агент когось"

Глава президентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія ініціюватиме виключення з партії народного депутата Ганни Скороход. Про це Арахамія заявив у кулуарах Верховної Ради.

"Оголошений у розшук Росією": скандальне затримання чоловіка вагітної "служниці народу" Скороход

У четвер, 14 листопада, вагітна нардеп від фракції "Слуга народу" Анна Скороход звинуватила нинішню владу в репресіях і заявила, що її чоловіка Олексія Алякіна силовики затримали після того, як вона не захотіла проголосувати за відкриття ринку землі.

Ганна Скороход, УНІАН
Ганна Скороход, УНІАН

Вибори мера Києва: Андрій Пальчевський наздоганяє Віталія Кличка, соціологи показали нові дослідження

Однією з топових тем серед жителів столиці залишаються майбутні вибори голови Києва. І, як показало останнє опитування серед городян, результати якого були озвучені 14 листопада, список фаворитів стає все цікавіше. Подробиці дізнавалися Знай.uа.

Андрій Пальчевський, Гордон
Андрій Пальчевський, Гордон

Україну накрила потужна епідемія, під прицілом - діти: у МОЗ оцінили рівень небезпеки

У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, що одна з найбільш поширених хвороб потроху відступає. Отже, згідно з даними минулого тижня, в Україні не збільшився епідемічний поріг по захворюваності населення на грип та ГРВІ.