Що означає ім'я Євдокія

Це ім'я прийшло до нас з Візантії від слова «єудокіа». У перекладі з давньогрецької воно означає «благовоління» чи «добра слава». У нас стало популярним з приходом християнства.

Який характер у Євдокії

У дитинстві Євдокія може бути дуже впертою і слухає тільки батька, тому що поважає його. Вона часто вередує і ображається. Але в той же час вона дуже допитлива дівчинка, хитра й вигадлива. Вчиться легко, але не стає відмінницею, так як витримки їй не вистачає.

Значення імені Євдокія

Доросла Євдокія дуже добра і турботлива, лагідна, може йти на поступки і хороша господиня. Сваритися не любить, тому і уникає конфліктів на скільки можливо. Зазвичай прислухається до свого серця. Головне для Євдокії – любов. Якщо її немає, то вона стає практичною, замикається в собі і сама вчиться долати труднощі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Звичайно варто їй вийти заміж, і вона відразу ж звільняється з роботи. Ось тільки домашніми справами їй не дуже подобається займатися, особливо готувати і стежити за порядком. З дітьми теж не любить проводити час, а віддає їх на виховання няні, бабусі, в дитячий садочок. Найбільше часу приділяє моді і своїй зовнішності. Чоловікові майже ніколи не зраджує, дуже любить ходити з ним на різні заходи і в гості.

Сумісність з чоловічими іменами

Найкраще відносини складаються з чоловіками по імені: Корнилій, Семен

Погано і важко будуються відносини з володарями імені: Тимофій

Листівки і поздоровлення з днем Явдохи

Сьогодні, Євдокіє, для тебе
Сміється сонце прямо з неба
І ніжно пахнуть квіти,
Його теплом зігріті.
І дятел на світанні
Відстукав привітання,
І мишка – шкряботушка,
Посмикала за вушко,
І котик походжає —
Тобі добра бажає.

Сьогодні в Твій День Ангела, ми хочемо побажати:
Щоб у житті Твоїм було багато свята,
Завжди щоб радість і достаток несло з собою майбуття,
І щоб наснагу і здоров’я Ти мала на усе життя.
Хай Євдокія свята піклується про Тебе,
Охороняє від біди, задовільня усі Твої потреби.
Добром наповниться Твоє буття, здійсняться усі мрії,
Крокуй із мудрістю в життя, цього бажають Тобі рідні.

Ми вітаємо Євдокію!
Адже іменини у неї.
Завжди добро — її стихія,
Адже знає — «істина — моє»!
Бажаємо ми їй милуватися
Красою ласкавою квітів.
Мріям бажаємо виконуватися.
Бажаємо — нехай йде любов!

Євдокія люба, мамина втіхо!
Іскрися здоров’ям, дзвіночками сміху –
Щоб радість і щастя тебе обнімали,
Щоб ангели Божі тебе вберігали!


Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.