Разумков терміново збирає Оборонний комітет за вибухи в Балаклії: "Серйозна ситуація"

У п'ятницю, 15 листопада на території центральної артилерійської бази в Балаклії прозвучало близько 20 вибухів, розліт уламків на 20-30 метрів, горить трава. В результаті вибухів загинули двоє військових.

Оборонний комітет Верховної Ради проведе термінове засідання вибухів на арсеналі в Балаклії Харківської області. Провести засідання нардепів закликав спікер парламенту Дмитро Разумков.

вибухи на арсеналі в Балаклії
вибухи на арсеналі в Балаклії

Телефонна розмова Зеленського і Туска: підняли питання асоціації з ЄС і реформ в Україні

На офіційному сайті президента України з'явилося повідомлення про те, що Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Дональдом Туском, Президентом Європейської Ради.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дональд Туск і Володимир Зеленський, Гордон
Дональд Туск і Володимир Зеленський, Гордон

Виключений з "Слуги народу" Поляків обмовився про таємниці Арахамія: "На нього тиснули, і він..."

Як відомо, фракцію "Слуга народу" залишать два нардепи: Анна Скороход та Антон Поляків. Відповідне рішення народні обранці прийняли під час засідання партії. Щоправда, назвати ці голосування за виключення з політсили офіційним не можна. А значить, зараз проводяться паперові опитування нардепів.

Суд вирішив долю чоловіка вагітної "Слуги народу" Скороход: несподіваний результат

Суд відпустив Олексія Алякіна - чоловіка депутата Верховної Ради від "Слуги народу" Анни Скороход, під нічний домашній арешт.
Таке рішення у п'ятницю, 15 листопада, ухвалив Шевченківський районний суд Києва.

Анна Скороход, фото: Facebook
Анна Скороход, фото: Facebook

Романа Трубу і його помічників звільнили з ДБР

Єдина структура, яка займалася справами колишнього президента України Петра Порошенка, поки припинила своє існування. Отже, звільнили директора Держбюро розслідувань Романа Трубу і його заступників.