Залишилось трохи більше місяця, як повітря наповниться казковою свіжістю мандарин і запахом хвої, а кожне місто порине у передноворічну суєту. Новорічні частування повинні бути не тільки смачними, але і красивими.

Новий 2020 рік - це рік Пацюка. Втім, це зовсім не означає, що страви на святковому столі може бути дещо як. Давно відомо, що кожен символ року потрібно задобрити не просто чимось смачним, але і красивим. Перше, на що потрібно звернути увагу, — це колірна гамма:

  • червоний;
  • білий;
  • зелений;
  • синій;
  • золотистий;
  • срібний.

Ці кольори — класичні для кожного нового року. У рік Щура можна додати до них пастельний рожевий, зелений і блакитний. Саме ніжні пастельні відтінки характерні для наступаючого року.

Крім сервізу і святкових страв на новорічному столі обов'язково повинні бути різні прикраси:

  • новорічні кулі і підвіски;
  • мішура і намиста;
  • свічки та бенгальські вогні;
  • тематичні статуетки;
  • хвоя, гілки, спеції і зимові ягоди.

По-справжньому святкову та красиву композицію можна, якщо визначитися з сюжетом новорічного столу. Для кожного стилю характерні свої особливості оформлення, колірних рішень і навіть меню.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як зустрічати новий рік, new-year-party
Як зустрічати новий рік, new-year-party

Улюблений багатьма - це класика. Поєднання червоного і золота або синього і срібла, білій скатертині з серветками і класичного новорічного меню, свічки на високих канделябрах та мініатюрні композиції з маленьких хвойних віночків з шишками та намистом — все це ідеально і завжди доречно.

Стиль кантрі — це заміська романтика. Такий варіант хороший, якщо ви будете зустрічати Новий рік на дачі або в заміському будинку. Яскравий червоний в поєднанні з чистим білим — це базове рішення для такого свята. Можна вибрати скатертина в клітку і такі ж серветки, а можна — червону скатертину і білі серветки або навпаки. Страви максимально прості і смачні, прикраси в сільському стилі і, звичайно, весела музика.

Скандинавський мінімалізм продовжує нещадно завойовувати європейські серця. Дійсно, в простоті — вся краса. Для такого новорічного вечері вибирайте текстиль і посуд без малюнків, вишивок і вензелів в холодних тонах. Все повинно бути максимально просто, але в той же час вишукано. Лаконічні хвойні композиції, проста, але красива подача страв і прості форми — основні канони класичного сканді.

Святкування Нового року в Києві, vladimirnews
Святкування Нового року в Києві, vladimirnews

Готуючись зустрічати гостей, будьте в доброму гуморі і передчутті класного свята в колі близьких і рідних. І тоді все точно вийде красиво і стильно.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Жіночого Кварталу" зізналася, в кого була закохана з гумористів: "Ці шкіряні штани".

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва здивувала шанувальників ніжною вродою, давно її ніхто не бачив: "У чому секрет?".