Очікується, що після зустрічі лідерів країн "нормандської четвірки", яка відбудеться 9 грудня в Парижі, Україна може зняти обмеження на імпорт російських нафтопродуктів.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Шаурма Зеленського".

За даними джерела каналу, після зустрічі в "нормандському форматі" в Парижі обмеження на нафтопродукти з Російської Федерації можуть бути зняті. У повідомленні також наголошується, що таке рішення може призвести до істотного зниження вартості бензину.

ціни на бензин
ціни на бензин

"Очікується зняття обмежень на імпорт нафтопродуктів з Росії в Україну. Це призведе до зниження цін на бензин на заправках", - зазначається в публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншоти

Нагадаємо, в Офісі президента підтвердили, що зустріч лідерів країн "нормандської четвірки" відбудеться 9 грудня 2019 року. Місцем проведення переговорів обрано Париж. Остаточне затвердження очікувалося з боку РФ.

Як повідомляв портал Знай.uа, у МЗС Казахстану прокоментували пропозицію колишнього президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва організувати в республіці зустріч Володимира Путіна і Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що президент України Володимир Зеленський провів телефонні переговори з французьким президентом Еммануелем Макроном.