Володимир Зеленський, фото: 0564.ua
Володимир Зеленський, фото: 0564.ua

Півроку президентства Зеленського: що з обіцяного українцям так і не виконав гарант

За 6 місяців президентства Володимир Зеленський повністю виконав 9 обіцянок з 55. Відповідні підрахунки провели аналітики Українського інституту аналізу та менеджменту політики напередодні круглої дати: 20 листопада 2019 року виповниться півроку з дня вступу на посаду глави держави.

Ціни на газ, фото: Уніан
Ціни на газ, фото: Уніан

700 грн за газ: українці шоковані платіжками з величезними рахунками

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українці отримали шокуючі платіжки з величезними рахунками за газ. Люди впевнені, що стільки газу не споживають і мають намір оскаржувати ці суми. Жителі Маріуполя отримали шокуючі квитанції з величезними рахунками за газ: 600 - 700 грн на одну квартиру.

Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС
Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС

Росія скинула гранату на українських воїнів, є поранені

Позиції бійців ЗСУ біля села Сизе Луганської області атакували російські війська. Відомо, що один український військовий отримав важкі поранення. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов на своїй Facebook-сторінці.

зняття готівки у банкоматі, фото: nv.ua
зняття готівки у банкоматі, фото: nv.ua

Українці зможуть забути про банкомати, НБУ готує круте нововведення: де видаватимуть готівку

Українцям дозволять знімати готівку в торгово-сервісних мережах. Відповідну постанову вже оприлюднив Нацбанк. Так, незабаром власники карток зможуть отримувати кеш в магазинах, ресторанах, аптеках, на автозаправках і в масі інших місць, де встановлено касові апарати і підключено відповідний сервіс.

Олег Ляшко, фото Getty Images
Олег Ляшко, фото Getty Images

Генпрокуратура оголосила Ляшку про підозру з важкої статті

Екснардепу Олегу Ляшко вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 346 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) за фактом бійки з народним обранцем від президентської партії "Слуга народу" Андрієм Герусом 6 листопада в українському аеропорту "Бориспіль". На сторінці Ляшко в соціальній мережі Facebook велася трансляція процесуальної дії у приміщенні Бориспільської прокуратури.