Кремль відповідатиме перед трибуналом Гааги за розгромлені українські кораблі

Україна почала судитися з Росією за невиконання Міжнародного трибуналу.

Росія грубо порушила правила Міжнародного трибуналу з морського права, повертаючи додому українські військові катери "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу", а також моряків, які були захоплені в полон на цих суднах. Про це повідомили в Міністерстві закордонних справ. У відомстві уточнили, що Кремль проігнорував умови Трибуналу, тримаючи українських моряків ще 4 місяці перш ніж звільнити з полону і відпустити додому. Також, як відомо, в Росії розграбували українські кораблі, вилучивши з них устаткування і озброєння, перш ніж повернути додому.

В Україні хочуть покарати нелегальних працівників, забравши у них право голосу

У Держслужбі з питань праці пропонують ввести нове покарання у вигляді позбавлення права голосу на виборах.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Станом на сьогодні ми можемо говорити про кілька мільйонів наших громадян, які працюють за межами офіційних трудових відносин", — сказав голова Держпраці Роман Чернега.

Після постільного скандалу Криклій звільняє свою молоду заступницю

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій хоче звільнити свою заступницю, героїню секс-скандалу Олександру Клітіну. Він пообіцяв внести відповідне подання на засіданні Уряду.

"Я сам формував свою команду, і залишаю за собою право змінювати її. Я вкрай незадоволений відсутністю розуміння між Олександрою та командою міністерства інфраструктури... Олександра Клітіна відмовилась йти у відставку в дусі європейської політичної традиції... Я вважаю за необхідне винести на наступне засідання Уряду подання про її відставку від свого імені", - заявив міністр.

Українського олігарха Бахматюка оголосили в розшук

Українського підприємця і агроолигарха Олега Бахматюка оголосили в розшук у справі "VAB Банку". Його анкету розмістили на сайті МВС і вже розшукує НАБУ. Сстаття звинувачення - ст. 91 ч. 5, ст. 209 ч. 3.

Сам Бахматюк стверджує, що це чергова маніпуляція і йому не пред'явили ні підозри, ні порядку.

Путін приохотився до шампанського на вечірці, відео гуляє мережею

Нещодавно Путін вручав державні нагороди за видатні досягнення у галузі культури, медицини, спорту і виробництва. У мережі з'явилося цікаве відео, на якому глава Кремля розпиває спиртні напої з нагородженими.