Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в суботу. В Україну зайде потужний антициклон з північного сходу на ім'я Quincy, він і принесе такі сильні морози. А потепління поки очікується з 28-го листопада. Але на цих вихідних доведеться потерпіти. Вночі у суботу-неділю від -3 до -9 градусів, місцями можуть бути морози від -9 до -12 градусів. Вдень теж зовсім не літо – від -3 до +3 градусів. Трохи тепліше на Заході – від +1 до +5 градусів, а на Закарпатті та в Криму від +4 до +10 градусів.

Південно-східний вітер очікується сильним до штормових поривів, буде особливо небезпечний на Заході, Сході та в Приазов'ї. На вихідних навряд чи будуть опади. Але в суботу на Заході може пройти невеликий сніг або дощ. А там, де опади і низька температура, там і ожеледиця. Так що водіям на Заході потрібно бути особливо обережними.

У столиці на вихідних теж без опадів, вже не штормовий, але ще поривчастий вітер. Вночі у Києві від -4 до -10 градусів морозу, а вдень від -2 до +2 градусів.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +9…+11, вночі +2…+4

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Львів – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Івано-Франківськ – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Тернопіль – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Чернівці – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Хмельницький – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Луцьк – вдень 0…+2, вночі -1…-3

Рівне – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Житомир – вдень 0…+2, вночі -4…-6

Вінниця – вдень 0…+2, вночі -3…-5

Одеса – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Миколаїв – вдень 0…+2, вночі -2…-4

Херсон – вдень +1…+3, вночі -1…-3

Сімферополь – вдень +5…+7, вночі 0…+2

Кропивницький – вдень 0…+2, вночі -5…-7

Чернігів – вдень -1…+1, вночі -6…-8

Черкаси – вдень 0…+2, вночі -5…-7

Суми – вдень 0…-2, вночі -6…-8

Полтава – вдень 0…-+2, вночі -5…-7

Дніпро – вдень 0…+2, вночі -5…-7

Запоріжжя – вдень +1…+3, вночі -5…-7

Донецьк – вдень -1…+1, вночі -9…-11

Луганськ – вдень -1…+1, вночі -9…-11

Харків – вдень -1…+1, вночі -9…-11

Київ – вдень 0…+2, вночі -5…-7

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.