Стало відомо, що на просторах мережі оприлюднили свіже фото з окупованого РФ Севастополя, а саме Туристського ставка, який знаходиться між Орлиним і Кизиловим. Про це повідомляє FaceNews.ua.

Туристський ставок на сьогоднішній день

Так, судячи з розміщеним фотознімках, озеро знаходиться на межі вимирання.

"Врятувати мелеющий водойма вони просили протягом декількох років, але закінчилося тим, що воду з нього спустили остаточно", - написали в мережі.

Туристський ставок на сьогоднішній день

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До того ж, в мережі оприлюднили знімок цього самого озера в 2018 році.

Туристський ставок в 2018 році

Нагадаємо, що фахівці виявили на дні древнього озера останки динозаврів з фрагментами пташиного пір'я, які датуються 1180 млн років.

Як повідомляв портал Знай.ua, екологічна ситуація в окупованому Росією Криму все більше ускладнюється, в останній час особливо за рахунок посухи, яка накрила півострів.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні існує унікальне рожеве озеро. Воно знаходиться в Херсонсой області. Розташоване казкове озеро в селі Григорівка Чаплинського району, в одній з бухт затоки Сиваш.