Багато українців пам'ятають той час, коли в країні були суцільні черги. Щоб щось придбати, необхідно було витратити кілька годин, а деколи і діб заради найнеобхідніших речей. Ті часи давно минули, зараз діє інше правило: сплачуй — бери без черги, або просто за допомогою пальців та смартфона можна зробити замовлення і кур'єр все принесе просто під двері.

Однак, є ще місця, де без масового скупчення не обійтися. Однією з таких локацій опинився магазин "секонд-хенд" в місті Рівне. Біля входу люди влаштували масштабну тисняву, щоб першими зайти до торгової точки за омріяними брендами.

Про це стало відомо завдяки опублікованому відео пабліком "Твоє Рівне" у мережі Facebook.

Все норм 😱😱😱 ⠀ #tvoeRV #rivne #рівне

Geplaatst door Твоє Рівне op Vrijdag 22 november 2019

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На відео видно, як юрба влаштувала тисняву, щоб першими зайти до "секонд-хенду". В цей час частина людей намагається заспокоїти любителів знижок, але їм це не вдається.

"Все норм", — підписали відеозапис автори публікації.

Нагадаємо, АТБ приготував сюрприз для любителів пива, "змія" підморгнула з дна: "І випив і закусив".

Як повідомляв Знай.uа в Одесі жінка придбала м'ясо з "компліментом" від закладу: "Він теж їсти хоче".

Знай.uа писав, одеситці впарили м'ясо з "квартирантами": обережно, кадри з серії "фу".