Зеленський знову поговорив з Путіним по телефону

Президент України Володимир Зеленський провів ще одну телефонну розмову з російським президентом Володимиром Путіним. Розмова стосувалася повернення Росією українських кораблів і газових переговорів у тристоронньому форматі.

Зеленський відзначив важливість недавнього повернення Росією українських кораблів. Однак, він наголосив, що потрібно повернути також все озброєння, обладнання та документацію, що знаходилась на цих судах.

Зеленський розпустить Кабмін Гончарука в найближчі місяці

Президент Володимир Зеленський може відправити у відставку Кабмін Олексія Гончарука вже в найближчі місяці. Виявилося, що Офіс президента не може керувати урядом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того, у президента незадоволені роботою деяких міністрів

В Харкові підірвали машину адвоката

У Харкові підірвали автомобіль адвоката Андрія Гагуна. Вранці на вулиці Чайковського був підірваний автомобіль марки Nissan Qashqai, який належить адвокату.

Сам Гагун вважає, що його хотіли "налякати, щоб не займався правозахисною діяльністю".

Царьов раптово виступив з підтримкою плану Сивохо

Скандальний ексрегіонал та соратник Януковича Олег Царьов, який втік у Росію, підтримав ініціативи з деокупації Донбасу нового радника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Крім того, путінський пропагандист згадав спільну з Сивохо агітаційну діяльність на підтримку біглого експрезидента України Віктора Януковича і його партії.

Зеленський зробив гучну заяву щодо ґвалтівника Іванісова: "Ми цим пишаємося"

Глава України Володимир Зеленський заявив, що скандального нардепа із фракції "Слуга народу" вигнано. Про це він розповів у своєму третьому відеозверненні до українців.

"Третього депутата було виключено з партії “Слуга народу”, і ми цим пишаємося, тому що в нас триває очищення, тому що ми дійсно партія народна: ми служимо народу України. І набрали людей із народу — звичайних людей. завжди казали, що якщо ми будемо знаходити щось кримінальне, чи якісь новини будуть про "договорняки", чи якісь кримінальні справи... Так ось, коли будемо знаходити таких людей, будемо їх виключати", — заявив Зеленський.