В українській столиці пройшла акція під назвою "Перший гумконвой до Росії". Захід пройшов під стінами посольства Російської Федерації.

Про це стало відомо завдяки публікації одного з українських видань у мережі Twitter.

За інформацією журналістів, акція безпосередньо пов'язана з мародерством росіян на катерах, які нещодавно повернулися в Україну. До дипломатичного представництва країни-агресора принесли унітази, труси й навіть туалетний папір.

Твіт про акції під посольством РФ у Києві, Twitter
Твіт про акції під посольством РФ у Києві, Twitter

"До російського посольства в Києві принесли унітази і нижню білизну — активісти назвали це перфомансом "Гуманітарна допомога для росіян". Це натяк на стан трьох українських судів, які повернулися з Криму. У той же час у ФСБ Росії заявили, що з них не знімали сантехніку.", - повідомляється у твіті.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також журналісти пишуть, що акція пройшла досить мирно — деякі учасники прийшли з дітьми. Посольство охороняло кілька десятків правоохоронців. За словами організаторів заходу, вони принесли до посольства унітаз і солдатські труси, оскільки вважають, що російський військово-морський флот потребує сантехники.

Нагадаємо, The Economist "залишили" Україну без Криму: обурливі кадри спробували видалити з мережі, але нічого не вийшло.

Як повідомляв Знай.uа глава МЗС РФ Лавров став новим мемом: "Ск*тіна згадала, хто її вигодував".

Знай.uа писав, у Зеленського показали нову переправу в Станиці Луганській: "Щоб відкрити весь міст...".