Цими днями мережа супермаркетів мережі Сільпо втрапила у дуже гучний скандал. Відтак, жителька Кривого рогу Валентина Біла опублікувала унікальну фотографію, яка шокувала не тільки місцевих мешканців, а й всю Україну. Відповідний допис жінка створила у Facebook-спільноті Кривий ріг без цензури.

На знімку видно, як жінка купила рибу, але не звичну, а з сюрпризом. Так, в ній повзали черв'яки.

"Сільпо, оселедець морожений з сюрпризом", - підписала фотографію обурена жителька Кривого рогу.

Скріншот допису
Скріншот допису

В коментарях люди також стверджують, що купували таку рибу, і дуже часто.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Ми купили копчену, з таким же сюрпризом. Черв'яки – це лише квіточки", "Я таким сюрпризом ледь дітей не нагодувала, потрібно покарати Сільпо", "Я в п'ятницю брала морожений оселедець, і навіть не розглядала її нутрощі. Засолила в той же день, і сьогодні вже доїла. Тепер буду уважніше", "Господи, ви наче перший раз оселедець їсте, відсотків 80 заражена гельмінтами, але риба проходить обробку холодом і сіллю, тому для людини не є небезпечною", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що в одному з одеських супермаркетів жінка купила м'ясо з досить неприємним сюрпризом.

Як повідомляв портал Знай.ua, мешканка Вараша, що на Рівненщині, купила пляшку пива, а виявила справжній сюрприз – живого хробака.

Також портал Знай.ua писав, що в Мелітополі жінка придбала "апетитний" товар з "повзучим сюрпризом"