Рейтинг Зеленського тане на очах

Рейтинг Володимира Зеленського стрімко падає. Соціологи КМІС зафіксували, що рівень підтримки президента впав на 12 пунктів і становить зараз до 52%. Експерт назвав кілька причин, чому так відбувається: скандали в "Слуги народу", ринок землі та Коломойський.

Українці хочуть розправи над Порошенком

В Україні провели соціальне опитування, яке мало на меті дізнатись, скільки українців підтримують зняття недоторканності з колишнього глави держави Петра Порошенка.

За результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології, більшість мешканців України підтримують зняття депутатського імунітету з лідера партії "Європейська солідарність" Порошенка щодо проведення слідчих дій у кримінальному провадженні, яке розслідує ДБР.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Голова Адміністрації Порошенка Райнін переметнувся до Опоблоку

Ексголова Адміністрації президента часів Петра Порошенка Ігор Райнін зайняв посаду очільника харківського відділення партії "Опозиційна платформа – За життя".
Голова ОПЗЖ Юрій Бойко заявив, що Райнін завжди був разом з їхньою партією, але про це "не можна було говорити".

Війна компроматів: хто ховається за маскою ″Джокера″, ″Темного лицаря″ та інших анонімних Telegram-каналів

Журналісти з'ясували, кому вигідні політичні "зливи" і хто стоїть за анонімними Telegram-каналами "Джокер" і "Темний лицар", які публікують компромати на чиновників і подробиці про скандали зі ″слугами народу″.

З'ясувалось, що ці анонімні Telegram-канали можуть належати відомим олігархам. Крім цього, за "зливами", ймовірно, стоять навіть самі нардепи.

Кулеба показав перше фото з лікарні після резонансної ДТП

28 листопада уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба розмістив у Facebook перший знімок з моменту ДТП, через яку постраждав він та його сини. З дня автомобільної аварії минуло чотири дні.

"Це були неймовірно тяжкі дні як морально, так і фізично. З вірою в Бога сподіваюсь, що все згодом буде добре", - написав у коментарі до фото Кулеба.