У Путіна зробили сенсаційну заяву щодо зустрічі з Зеленським

Помічник президента Росії Юрій Ушаков зробив гучну заяву. Так, він розповів, що формат і тривалість зустрічі Путіна і глави України Зеленського буде залежати виключно від лідерів "нормандської четвірки". Про таке стало відомо з ефіру програми "Москва. Кремль. Путін", яка виходить на телеканалі "Росія 1"

Юрій Ушаков, фото - Rambler
Юрій Ушаков, фото - Rambler

"Є намір провести таку двосторонню зустріч. Просто буде багато залежати від того, як буде побудований графік роботи самої "четвірки". Навіть можуть відійти в сторону удвох і поговорити там 30 хвилин, а можуть півтори години", - Сказав Ушаков.

Данилко розчулився і повернувся на Х-фактор з "мамою" Вєрки Сердючки

Український артист Андрій Данилко прийняв рішення, яке порадувало його шанувальників. Вчора, в ефірі вокального шоу "Х-фактор", який пройшов 30 листопада, він знову зайняв своє суддівське крісло.

Андрій Данилко, фото: РБК
Андрій Данилко, фото: РБК

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як відомо, тиждень тому артист зробив скандальну заяву про те, що йде з проекту і більше не хоче бути наставником, оскільки у нього не залишилося ні моральних, ні фізичних сил. Своїми словами він вразив не на жарт не тільки суддів-колег, але і підопічних конкурсантів.

Окупанти "ЛДНР" несуть втрати десятками, українські воїни не дають віддихатися

Штаб Об'єднаних сил оприлюднив дані про втрати з боку бойовиків на Донбасі за листопад 2019 року, повідомляє видання “Реал”.

Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС
Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС

Як повідомляється, протягом листопада 41 бойовики були ліквідовані і 66 поранені. Також Штаб ООС інформував про те, що українські військові відповідають відкриттям вогню, якщо існує загроза життю або здоров'ю, захоплення території, або проявляють диверсійно-розвідувальні групи.

Що побачать українці у нових платіжках за комуналку

У платіжках за жовтень, які українці отримали у листопаді, вже була вказана повна вартість комунальних послуг. У цих квитанціях не був відображений розмір субсидії або інших пільг, але порядок їх нарахування не змінився.

Монетизація субсидій, Інтерфакс
Монетизація субсидій, Інтерфакс

Йдеться лише про перехід на монетизацію, тобто українці спочатку платять повну вартість комунальних послуг, а потім отримують грошову компенсацію від держави. Про це повідомила прес-служба КМДА.

Українців почали перераховувати, як проходить пробний етап

в Наступному році українців планують перерахувати. Сьогодні, в перший день зими, в двох районах Києва почалася пробний перепис населення (ППН). Так, частина Оболонського району та Пісковська ВІДГ Бородянського району Київської області стали пілотними в пробному перепису.

Перепис населення, фото lexinform
Перепис населення, фото lexinform

"Під час пробного перепису населення в кожному приміщенні запишуть всіх осіб, які за станом на 00.00 годин 1 грудня 2019 року проживали в ньому, включаючи і тих, які тимчасово проживають. З числа тих, які постійно проживають, запишуть також тимчасово відсутніх", - сказано в повідомленні.