Українців повідомили, що на період Нового року очікується 4 вихідних дні: з неділі, 29 грудня, до середи, 1 січня. Отже, у грудні з нагоди новорічних свят в Україні святкуватимуть довше, оскільки отримають подовжені вихідні.

Раніше Кабінет міністрів видав розпорядження № 7-р, яким рекомендував керівникам підприємств перенести робочі дні з понеділка, 30 грудня, на суботу, 21 грудня, а з вівторка, 31 грудня, на суботу, 28 грудня.

Вихідні у грудні, фото: inlviv.in.ua
Вихідні у грудні, фото: inlviv.in.ua

Отже, згідно з документом Кабміну, в Україні на Новий рік очікується 4 вихідних дні: у період з 29 грудня по 1 січня. Крім того, додатковий вихідний чекає українців 25 грудня на честь католицького Різдва.

Віднедавна українці мають можливість святкувати різдво двічі - 25 грудня та 7 січня. Оскільки 25 грудня всі західні християни — тобто вся Європа і США святкують Різдво, відтепер і в Україні прийняли рішення також зробити вихідний у цей день.

Вихідні у грудні, фото: hotel-edem.lviv.ua
Вихідні у грудні, фото: hotel-edem.lviv.ua

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше порахували у скільки обійдеться українцям трапеза на Новий рік

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи склали прогноз на грудень та повідомили, ком зорі допоможуть розбагатіти

Також "Знай.ua" писав, чому гаманець може накликати біду, народні вірування допоможуть уникнути халепи