На днях в "Укрзалізниці" зробили сенсаційну заяву, яка сподобається не всім. Відтак, там анонсували, що кожного місяці будуть піднімати ціни на вартість пасажирських квитків, йдеться на сайті відомства.

Як відзначається, сталося це через збитковість "УЗ, і навіть підвищення цін не врятує ситуацію.

"Компанія прогнозує, що у 2020 році збитки від пасажирських перевезень можуть сягнути 14,3 млрд грн", - кажуть в Укрзалізниці.

Укрзалізниця, фото - Уніан
Укрзалізниця, фото - Уніан

Відтак, збільшення цін на квитки не оминути українцям. Підкреслюється, підвищення тарифів буде здійснюватися поетапно – кожного місяці, починаючи з 1 березня по 31 грудня 2020 року, у всіх категоріях вагонів, окрім 1-го класу поїздів Інтерсіті+. Так, протягом наступного року ціни зростуть на 22%.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зауважимо, що збиткові для компанії пасажирські перевезення фінансуються коштом перехресного субсидіювання з доходів від вантажних перевезень.

Нагадаємо, що таргани – це тільки квіточки: у вагоні Укрзалізниці виявили справжній грибний "клондайк"

Також Знай.uа писав, що в "Укрзалізниці" знайшли спосіб боротьби зі старими і брудними туалетами у вагонах: "Кульочки...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Укрзалізниця" стала перевозити "вусатих безбілетників", пасажири в люті: "У першому класі вони жирніші".