З'явилася інформація, що НАБУ нагрянуло з обшуками до близького друга і соратника голови ДБР Романа Труби до Ігоря Щербини. За інформацією українських журналістів, Ігор Щербина і пан Шевченко. В. зробили спробу продати закриті справи до Держбюро розслідувань за 150 тисяч американських доларів, де отримали так званий "відкат" в 50%.

В даний момент у Щербини та Шевченка співробітники правоохоронних органів проводять обшуки. А самого Романа Трубу перевіряють на причетність до злочину. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Обшуки у Щербини, НВ
Обшуки у Щербини, НВ

Відомо, що Ігор Щербина колишній начальник головного слідчого управління ГПУ. А Труба був його заступником в управлінні ГПУ і працював під керівництвом Щербини. Журналісти повідомляють, що Труба є кумом Ігоря Щербини.

Фотографія співробітників правоохоронних органів свідчить про те, що Щербина роздавав візитівки з інформацією, що він нібито є співробітником ДБР, хоча це не відповідає дійсності.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, суд, заборона на виїзд і арешт: чим ще можуть обернутися борги за комуналку.

Як повідомляв Знай.uа українців не випускатимуть за кордон через борги: кого в першу чергу торкнуться санкції.

Знай.uа писав, телефонні коди міст в Україні: як правильно дзвонити на стаціонарний.