У четвер, 5 грудня, в Україні прогнозується суха і сонячна погода. При цьому в Харківській і Луганській областях є ймовірність снігу.

Температура повітря в четвер поки істотно не зміниться, вночі буде від -1 до -5 градусів, на Заході -7 -9 градусів. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Вдень температура повітря коливатиметься від +1 до +5 градусів, на Сході від -2 до +2 градусів.

"В найближчі дні опадів в Україні не видно, вночі градуси особливо не зміниться, вдень дещо потеплішає", – написала Діденко.

У Києві в середу без опадів і сонячно. Вдень стовпчик термометрів покаже +2 +4 градусів, а вночі -1 -3 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Над Атлантикою - Азорський антициклон, над Чорним морем - антициклон Sarena, на півночі Європи - потужний циклон Pedro з...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 4 december 2019

Народний прогноз погоди в Україні

5 грудня вшановується пам'ять святого Прокопа. У цей день наші пращури заглядали у пташині гнізда: якщо в них багато пуху, сухої трави і соломи — пернаті передчувають холодну зиму.

Погода на 5 грудня, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики дали точний прогноз на початок грудня.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали фотографії засніжених Карпат.

Також портал Знай.uа писав, якої погоди очікувати українцям найближчим часом, і чи буде сніг на Новий рік.