Наталка Діденко повідомила, якою буде погода в четвер. По першій карті видно, що над Атлантикою розташовується Азорський антициклон, над Чорним морем – антициклон Sarena, на півночі Європи – циклон Pedro, а над Середземномор'ям – циклон Olaf. За цими розташуваннями і будується прогноз погоди. На півночі Європи очікуються дощі, сніг та сильний вітер, а на півдні будуть періодичні дощі зі зливами. Але в більшості континентальної Європи буде антициклональна смуга високого атмосферного тиску.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

На Україну буде діяти чорноморський антициклон, тому у нас навряд чи будуть опади. Хоча хвіст далекого вологого фронту може зачепити Луганську і Харківську області. Сильно температура не зміниться – вночі очікується від -1 до -5 градусів, на Заході холодніше – від -7 до -9 градусів. Вдень в Україні буде від +1 до +5 градусів, а на Сході – від -2 до +2 градусів. У столиці в четвер буде сухо, а ніч підморозить температурою від -1 до -3 градусів. Вдень від +2 до +4 градусів. Вітер буде південно-західним від 3 до 8 м/с.

Найближчими днями опадів в Україні не видно, вночі градуси особливо не поміняються, вдень злегка потепліє. Суха погода з невеликим морозом вночі та `плюсами` вдень - практично ідеальна груднева ситуація, щоб тимчасово відволіктися від бурчання на `не таку` погоду і зайнятися чимось конструктивним)

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +1…+3, вночі -6…-8

Львів – вдень +3…+5, вночі -5…-7

Івано-Франківськ – вдень +3…+5, вночі -5…-7

Тернопіль – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Чернівці – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Хмельницький – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Луцьк – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Рівне – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Житомир – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Вінниця – вдень +3…+5, вночі -4…-6

Одеса – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Миколаїв – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Херсон – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Сімферополь – вдень +3…+5, вночі -4…-6

Кропивницький – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Чернігів – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Черкаси – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Суми – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Полтава – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Дніпро – вдень 0…+2, вночі -5…-7

Запоріжжя – вдень +2…+4, вночі -5…-7

Донецьк – вдень -1…+1, вночі -4…-6

Луганськ – вдень -1…+1, вночі -4…-6

Харків – вдень 0…+2, вночі -4…-6

Київ – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Також Знай.ua писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. А ще деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. В нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.ua писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини в 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.