На вихідних погода буде практично незмінною. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй стоірнці у Facebook. Неділя в Україні суттєво синоптичну ситуацію не змінить. Опадів не буде. У неділю на заході і на півдні можуть бути хмари і вологість підвищиться, тому можливий невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер за прогнозом південно-західний 5-12 м/с, пориви теж будуть, тому закутуйтесь в шарфи.

"Хіба що на Півночі поменшає сонця і подекуди очікується невеликий дощ. У Карпатах є ймовірність незначного снігу. А в більшості областей України переважатиме суха погода. Температура повітря вночі від 3 морозу до 4 тепла, вдень 8 грудня передбачається +3+8 градусів", - йдеться у повідомленні синоптика.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Згідно із прогнозом Діденко, у Києві збільшиться хмарність, можливо, навіть щось трохи капне з неба. Максимальна температура повітря крутитиметься поблизу +5 градусів.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Грудень поки що снігу не дає, морози ховає, основні погодні баталії спостерігаються на північному заході Європи. Кому гострих метеовідчуттів - тому в Швецію чи Норвегію. А в нас в Україні поки що - "пенсіонерська" погода, спокійна, розсудлива і поважна)", - на ліричній ноті підсумувала синоптик.

Вночі температура холодна, від 0 до 5 градусів морозу, а двень від +1 до +6 градусів. На півдні буде тепліше - від +5 до +10 градусів тепла. У столиці субота пройде сухо, а в неділю можуть пройти невеликі опади. Вночі у Києві від - 1 до - 3 градусів, а вдень від +2 до +5 градусів.

В найближчі дні сильних морозів народний синоптик не обіцяє, але краще перевірити на міль шуби з натурального хутра і вовняні килими. І все ж справжній мороз очікується нескоро.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.