"Євробляхерам" дали останній шанс, але пощастило не всім

Верховна Рада України прийняла в першому читанні законопроект №2288 про відстрочку штрафів за порушення ввезення "евроблях" до 31 грудня 2019 року, який вже підписав президента Володимир Зеленський. Однак документ стосується не всіх власників авто на єврономерах.

"Євробляхи", Знай.ua
"Євробляхи", Знай.ua

Рішення підтримали 311 народних депутатів при необхідних 226 голосах. Крім цього, народні депутати також домовилися скоротити терміни підготовки документа до другого читання.

Слуги народу оцінили пачку сигарет в 5 баксів, подробиці

Партія президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" розробила і прийняла закон, який передбачає різке зростання вартість акцизів. Відомо, що акцизний збір буде підніматися до 2021-го року.

Верховна Рада, фото: lb.ua
Верховна Рада, фото: lb.ua

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За інформацією нардепів, якщо законопроект підтримають, то за пачку звичайних сигарет вже з січня доведеться віддавати 22,7 гривні тільки акцизу, а за пачку "цигарок", які застосовують в електронних пристроях для куріння - 24,2 грн.

Дмитро Комаров благає українців про порятунок, байдужих не залишилося

Сьогодні в Україні День благодійництва. Про це повідомив відомий ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров на своїй сторінці в facebook.

За словами Комарова, всі гроші від продажу йдуть у фонд #чашкакофе, на допомогу важкохворим дітям. Відмінний варіант для тих, хто любить дарувати подарунки зі змістом. Купити сумки можна в будь-якому магазині Andre Tan або в інтернет-магазині. Є в різних кольорах.

Нацгвардія і активісти не змогли ужитися на Банковій, деталі

Національна гвардія прибрала змонтовану сцену на вулиці Банковій під Офісом Президента, де в неділю, 8 грудня, відбувалися мітинги напередодні зустрічі в "нормандському форматі". Однак це викликало бурхливу реакцію активістів.

Мітинг під ОП, Голос.ua
Мітинг під ОП, Голос.ua

Відомо, що поліція заважає активістам партії "Свобода", які приймають участь у акції "Червоні лінії для Зеленського", пронести на територію Банковій бочку і казан для приготування їжі та напоїв. Учасники протесту заявляють, що таким чином поліція провокує зіткнення.

Порошенко закидали яйцями на власному мітингу

Сьогодні в Києві пройшла акція протесту під гаслом “Ні капітуляції”, в якій взяв участь п'ятий президент України Петро Порошенко.

В Порошенко полетели яйца

Даже на собственном, тщательно подготовленном митинге в Порошенко летят яйца. Это успех, мы считаем.

Geplaatst door Klymenko Time op Zondag 8 december 2019

Як зазначила студія “Klymenko Time”, під час акції, яка проходила напередодні від'їзду Президента Володимира Зеленського у Париж на зустріч “нормандської четвірки”, в Порошенко невідомі кинули яйця, проте не потрапили.