Усі, хто народився 30 листопада по 14 грудня, справжні щасливчики. Адже вони знаходяться під божим захистом. За словами астролога, цими людьми керує 18 місячне сузір'я Джйештха. Астролог вищої категорії Оксана Костюк розповіла, що сузір'я повністю розташований в знаку Скорпіона з 16°40' — 30°00'. Про це вона сказала в коментарі Главреду.

Успішне завершення 2019 року буде чудовим стартом для фартового 2020 року.

Скорпіон

Головна або найстаріша зірка. Вона проявляється агресивно, по-демонічно, руйнівно і гостро. Головна мета для цих людей - лише досягнення успіху на матеріальному рівні, для цього він готові служити з усією віддачею.

Гороскоп, фото: Гороскоп Гуру
Гороскоп, фото: Гороскоп Гуру

Астролог підкреслила, що серед всіх місячних сузір'їв-дружин Чандри Джиештха є старшою сестрою. Містичну енергію дає змія - символ цього сузір'я.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ваги

Ваги вважаються одним із самих добрих Знаків Зодіаку. Їх доброта допоможе їм привернути удачу. Життя цих людей стане яскравішим у грудні. Терезам вдасться знайти любов, відкрити нові можливості у фінансовій сфері і досягти успіху в роботі. Це буде дуже продуктивний місяць, в який вийде зробити набагато більше, ніж за всю осінь.

Діва

Дівам варто побоюватися людей з поганою енергетикою. У цьому місяці їх захисне поле буде ослаблено, а інтуїція почне давати збій. З 9 по 28 число краще не покладатися на оточуючих, а сподіватися лише на самих себе. Також астрологи рекомендують представникам цього Знаку більше часу проводить на свіжому повітрі.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися.

Як повідомляв Знай.uа багато люди дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прийме з цього приводу. Дізнайтеся, 2020 рік буде таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, який вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.