Святкування Нового року люди ретельно планують. Щоб Новорічна ніч вдалась на всі сто, сілд дізнатися про те, яка атмосфера свята, на думку астрологів, найкраще підходить вашому знаку Зодіаку.

Овен

Щоб настрій був піднесений, а вражень вистачило на довгі місяці, забронюйте столик в ресторані або нічному клубі. Чим більшим виявиться цей столик, тим краще.

Телець

Поціновувачі смачної їжі і приємної компанії. Тельцям найкраще зустріти Новий рік у затишній гірській хатині або в санаторії. Подумайте про те, щоб взяти зі своїм партнером кілька вихідних для продовження свята.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Новий рік у Києві, фото: Вечірній Київ
Новий рік у Києві, фото: Вечірній Київ

Близнюки

Близнюки, як і Овни, люблять компанії і веселощі. Тому не має жодної різниці, де святкувати Новий рік: в кафе, вдома чи на дискотеці. Головне, щоб за столом сиділи цікаві люди з почуттям гумору.

Рак

Представники цього знака люблять домашній затишок і спокій. Зазвичай вони ігнорують вечірки, але не відмовляться від такої пропозиції, якщо в колі запрошених будуть їхні близькі.

Новий рік, unsplash
Новий рік, unsplash

Лев

Лев також відноситься до любителів веселощів. Для нього важливо одне: опинитися в центрі уваги великої компанії. Новий рік для цього знаку Зодіаку - справжнє свято, яке зазвичай відзначають гулянкою до ранку.

Діва

Акуратна Діва входить у число тих знаків Зодіаку, яким не подобається галаслива Новорічна ніч. Бо ніч для того, щоб спати. Тому найкраще для них свято - у колі рідних і під промову президента у телевізорі.

Ваги

Ваги є одними з найбільш врівноважених і спокійних представників Зодіаку. Для них ідеальний Новий рік – це усамітнення з близькими друзями. Після пари келихів ігристого вони вийдуть на вулицю, щоб помилуватися небом, загадати бажання і запустити феєрверк, а потім із задоволенням подивляться фільм або пограють в настільні ігри.

Скорпіон

Представники цього знака полюбляють погаласати і потанцювати. Провести Новорічну ніч у великій компанії - ідеальне рішення. Якщо галасливу юрбу зібрати не вийде, Скорпіон викличе таксі і нанесе візит кожному з своїх друзів.

Стрілець

Новорічні вечірки завжди залишають Стрільця в подиві, так як вони не розуміють сенсу схвильованого і нав'язаного з боку щасливого настрою. Необхідність веселитися, коли немає бажання, розчаровує Стрільців. Вони відчують себе добре в домашній обстановці з близькими друзями. Але ідеальний свято для них – подорож в інше місто або країну.

Новий рік, фото facebook
Новий рік, фото facebook

Козеріг

Для народжених під цим знаком Новий рік – це хаос, ще раз хаос, і нічого, крім хаосу. Позбутися від нього Козеріг хоче ще до настання Новорічної ночі. 31 грудня він проводить в роздумах, підбиття підсумків та побудови планів на майбутнє.

Водолій

Представники Водолія – компанійські люди. Їм доставляє задоволення не тільки сама Новорічна ніч, але і підготовка до неї. В такі моменти Водолії особливо гостро відчувають, що вони не самотні. А це для них – головне. Місце проведення свята для них не має ніякого значення.

Риби

До святкування Нового року Риби, як правило, байдужі. Виняток становлять ті випадки, коли вони надходять надто привабливі пропозиції. Романтична вечеря в компанії коханої людини - ідеальне рішення.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися.

Як повідомляв Знай.uа багато люди дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прийме з цього приводу. Дізнайтеся, 2020 рік буде таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, який вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.