Курйозна ситуація сталася в районі міста Кілія, що в Одеській Області. Там місцевий пастух стільки випив алкоголю, що заснув прямісінько у возі, який був запряжений віслюком. Але найдивніше те, що під "керівництвом" чоловіка знаходилося величезна отара овець, за якою і йшов ослик-водій. Відповідний відеоролик з'явився на Youtobe-сторінці Bessarabia INFORM

Так, на ньому видно, як пасажир парнокопитного був п'яний настільки, що зовсім "випав із цього світу". Розбудити пастуха не вдалося навіть гучними криками і постукуваннями по плечу водія, який зупинився, аби допомогти чоловіку. Окрім цього, на кадрах видно, що коли до воза підійшли, то осел ймовірно злякавшись, з'їхав з дороги в поле. Водночас, п'яний чоловік, який був у ньому, ледь не випав, але всерівно не прокинувся.

Нагадаємо, раніше у Львові одурілі коні знесли лавку з людьми, дитина в реанімації: містяни поставили Садовому жорсткий ультиматум.

Також Знай.uа писав, що у Чернівцях по вулиці Богдана Хмельницького камери зовнішнього спостереження зловили в об'єктив кабана. Дикий кабан тинявся містом протягом доби і наробив чимало галасу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.