У середу, 11 грудня, в Україні очікується прохолодна, але суха погода - ближче до нуля у всіх областях країни, крім півдня. Невеликі опади можуть випасти в гірських регіонах. Про це йдеться в повідомленні Укргідрометцентрі.

Так, у більшості областей температура повітря буде в межах -1 +4 градусів. На півдні України – +3 +8 градусів.

У Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій і Вінницькій областях дощ як вдень, так і вночі. В інших областях без опадів.

У Києві в середу буде сухо. У столиці температура повітря становитиме +1 +3 градуси.

погода на 11 грудня, Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

11 грудня вшановується пам'ять трьох святих — Василя, Стефана, Григорія. Наші предки цього дня судили про майбутнє літо: якщо сухо і холодно у цей день — бути спекотному літу, а якщо день теплим буде, літо буде холодним. Також звертали увагу на сніг: якщо він випав цієї ночі, то буде лежати, а якщо вдень — не затримається. У давнину була традиція 11 грудня слухати воду в криницях: якщо чути плескіт, значить і гроші будуть водитися.

Нагадаємо, синоптики дали точний прогноз на початок грудня.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали фотографії засніжених Карпат.

Також портал Знай.uа писав, якої погоди очікувати українцям найближчим часом, і чи буде сніг на Новий рік.