ДБР почало кримінальне провадження по справі держзради Петра Порошенка

У Державному бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом державної зради, яку міг вчинити колишній президент України Петро Порошенко, коли підписував Мінські угоди. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив одіозний Андрій Портнов. За його даними, справу проти Порошенка відкрили саме 10 грудня, а Мінські домовленості були підписані експрезидентом у лютому 2015 року.

"Слуга народу" виконала головну забаганку Путіна

Керівники президентської партії "Слуга народу" зареєстрували в парламенті важливий законопроект, який передбачає зміни до закону про особливий порядок самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей.

Документ під номером 2569 ініціювали голова фракції Давид Арахамія і його перший заступник, за сумісництвом також голова партії Олександр Корнієнко.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Путін пригрозив українцям масовою різаниною

Президент Росії Володимир Путін жорстко відреагував на вимогу України повернути контроль над кордоном до проведення виборів на територіях Донбасу, які сьогодні не підконтрольні Києву. Агресор навіть пригрозив українцям масовими вбивствами в разі закриття кордону з РФ.

Путін заявив, що після передачі кордону українським військовослужбовцям на Донбасі "може початися Сребрениця", натякаючи на один із наймасштабніших воєнних злочинів у сучасній європейській історії скоєний у ході розпаду Югославії в 1991-1999 роках.

ЗМІ з'ясували, хто спонсорує "Слугу народу", в це складно повірити

Партію "Слуга народу" спонсорують як фізичні, так і юридичні особи, які, швидше за все, фіктивні. Так, в списку донорів політсили за третій квартал 2019 року – 12 фізосіб і 30 фірм.

Вони переказали партії майже 100 мільйонів гривень, йдеться у розслідуванні "Bihus.info".

Крім того, спонсорами "Слуги" є ТОВ "Ярославова реклама", що переказала на рахунок політсили 3,3 млн грн. Власник фірми – 22-річний Ярослав Кузка працює кухарем в одному з ресторанів Києві, де готує хінкалі, а за адресою, де зареєстрована компанія, про таку фірму не знають.

Пішоходів змусять оплачувати ремонт авто, яке їх збило

Верховний Суд України прийняв рішення про те, що пішоходи, які опинилися винуватцями ДТП повинні відповідати матеріально за свої дії. На думку юристів, це допоможе зменшити кількість аварій з вини пішоходів, так як вони стануть більш обережними на вулицях.