У Державному бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом державної зради, яку міг вчинити колишній президент України Петро Порошенко, коли підписував Мінські угоди. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив одіозний Андрій Портнов. За його даними, справу проти Порошенка відкрили саме 10 грудня, а Мінські домовленості були підписані експрезидентом у лютому 2015 року. Портнов у своєму повідомленні також залишив посилання на заяву.

Петро Порошенко, 5 канал
Петро Порошенко, 5 канал

Варто відзначити, що 10 грудня також стало відомо, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков підписав закон, за яким буде звільнений чинний глава Держбюро розслідувань Роман Труба. Тепер справа тільки за підписом президента, який ось-ось повернувся з "нормандської зустрічі" в Парижі.

Дмитро Разумков, Уніан
Дмитро Разумков, Уніан

Нагадаємо, депутати ВР проголосували за звільнення Труби з ДБР.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українці хочуть розправи над Порошенком, з'явилися шокуючі результати соцопитування.

Також портал "Знай.ua" писав, що суд перевірить кожен виїзд Порошенка з України за час президентства.