Відомий російський комік і резидент шоу Comedy Club, напарник Гаріка "Бульдога" Харламова Тимур Батрутдінов розповів про свої сексуальні витівки в інтерв'ю Ірині Шихман (проект "А поговорити?").

Актор зізнався, що був здатний на різні сексуальні експерименти. Батрутдинов приголомшив зізнанням, що у нього був секс відразу з трьома партнерками.

Батрутдінов, фото скріншот з youtube

Батрутдінов зізнався, що у його спальні було троє дівчат одночасно. І сказав, що йому такий експеримент був не складним, а навіть приємним. Комік навіть показав характерну позу, у якій займався цим.

"Головне — гнучкість і знання потрібних точок. Всіх дівчат хотів-любив. Все це вилилося в єдиний колективний розум, і я любив усіх разом", — розповів він.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Батрутдінов, фото скріншот з youtube

Варто відзначити, що шоумен зараз бере участь у російському шоу "Холостяк". Про свій унікальний досвід побудувати стосунки відразу із 25 дівчатами він розповів у інтерв’ю.

Батрутдінов похвалив себе, що знає багато потрібних точок на жіночому тілі і його майбутній дружині у сексуальному плані неймовірно пощастить.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.