Волонтер Маруся Звіробій не довіряє інформації про можливе планування замаху на неї підозрюваними в вбивстві журналіста Павла Шеремета. Про це передає 5 канал.

"Я не знаю Антоненка особисто, може, десь ми перетиналися, але це далеке знайомство, ми всі один одного знаємо, як мінімум по інтернету. Я не вірю, що він причетний", - заявила активістка.

Крім того, їй не сподобалося, що фігурантку справи "Пуму" назвали лідером.

"Я тільки "Пуму" (Інна Грищенко) впізнала. Знаю її з 2014-го року. І характер її знаю. Мені не сподобалось, коли сказали, що вона "лідер". Гаркнула на чоловіка і це означає, що вона винна? Це маячня якась. Характер – це не показник. Якщо я попереджаю президента, що його можуть підірвати, це ще не значить, що я його хочу підірвати, але мені це "ліплять". Після цього, звідки у мене може бути довіра до правоохоронців, до їх методів і експертиз? Тому я не дуже довіряю всьому, що я побачила і почула", - висловилася Маруся.

Маруся Звіробій, Інформатор
Маруся Звіробій, Інформатор

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Волонтер попередила, якщо фігурантку справи "Лисицю" посадять, вона до неї на суд теж прийде.

"Коли дівчата моїх дітей обговорювали… Ну добре придумали. Блін, це ж можна п*здюлей одгребти. Я можу дізнатися, міліціонери у нас теж свої люди. А може і підробили, я не знаю. Нехай розбираються адвокати, поліція. Я зі своїми буду розбиратися, дівчата – зі своїми. Але навіть якщо цю "Лисицю" посадять, я до неї на суд теж прийду її витягувати. Що зробиш? Єдність – вона така", - зазначила Звіробій.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заговорив про замовника вбивства Павла Шеремета.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рябошапка і Аваков не дали відповідь на головне питання у вбивстві Павла Шеремета.

Також портал Знай.uа писав, що генерал Євген Коваль назвав прізвища всіх підозрюваних у вбивстві Шеремета.