Волонтер Маруся Звіробій не довіряє інформації про можливе планування замаху на неї підозрюваними в вбивстві журналіста Павла Шеремета. Про це передає 5 канал.

"Я не знаю Антоненка особисто, може, десь ми перетиналися, але це далеке знайомство, ми всі один одного знаємо, як мінімум по інтернету. Я не вірю, що він причетний", - заявила активістка.

Крім того, їй не сподобалося, що фігурантку справи "Пуму" назвали лідером.

"Я тільки "Пуму" (Інна Грищенко) впізнала. Знаю її з 2014-го року. І характер її знаю. Мені не сподобалось, коли сказали, що вона "лідер". Гаркнула на чоловіка і це означає, що вона винна? Це маячня якась. Характер – це не показник. Якщо я попереджаю президента, що його можуть підірвати, це ще не значить, що я його хочу підірвати, але мені це "ліплять". Після цього, звідки у мене може бути довіра до правоохоронців, до їх методів і експертиз? Тому я не дуже довіряю всьому, що я побачила і почула", - висловилася Маруся.

Маруся Звіробій, Інформатор
Маруся Звіробій, Інформатор

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Волонтер попередила, якщо фігурантку справи "Лисицю" посадять, вона до неї на суд теж прийде.

"Коли дівчата моїх дітей обговорювали… Ну добре придумали. Блін, це ж можна п*здюлей одгребти. Я можу дізнатися, міліціонери у нас теж свої люди. А може і підробили, я не знаю. Нехай розбираються адвокати, поліція. Я зі своїми буду розбиратися, дівчата – зі своїми. Але навіть якщо цю "Лисицю" посадять, я до неї на суд теж прийду її витягувати. Що зробиш? Єдність – вона така", - зазначила Звіробій.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заговорив про замовника вбивства Павла Шеремета.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рябошапка і Аваков не дали відповідь на головне питання у вбивстві Павла Шеремета.

Також портал Знай.uа писав, що генерал Євген Коваль назвав прізвища всіх підозрюваних у вбивстві Шеремета.