Мати загиблого журналіста Павла Шеремета в ефірі телеканалу ZIK прокоментувала інформацію, яку вона побачила та почула під час брифінгу керівників правоохоронних органів щодо затримання підозрюваних у цій справі.

“Я побачила жах. Я навіть собі не уявляла, що існують такі люди, дами, жінки, я навіть не знаю, як назвати. Вони не підозрювали, що їх слухають і говорили те, що думають. Те, що вони говорили — вони перестали бути людьми. Я не знаю, якими вони були до 2014 року, але те, що я почула сьогодні, мене жахнуло”, - сказала Людмила Шеремет.

Нагадуємо, що за підозрою у вбивстві журналіста Павла Шеремета було затримано п’ятьох осіб.

Як повідомляв Знай.uа, між Шепелєвим і Малаховим розгорілася недитяча ворожнеча через Фріске: чого не пробачив колишній співачки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що Юзік зі "Слуги народу" зганьбився на місці жахливої пожежі в Одесі: епічне відео.