Тещу відомого шоумена Сергія Притули Лілію Сопельник, яка в серпні в Києві збила жінку з дитиною, можуть визнати неосудною. Про це повідомив адвокат потерпілих Юрій Сухов в ефірі “24 каналу”.

За словами Сухова, Сопельник можуть визнати неосудною через те, що вона має якісь проблемі зі здоров’ям. Але, на думку адвоката, якщо вона знала про свою хворобу, яка може заважати керувати транспортом, то це — обтяжуюча обставина.

Також Сухов розкритикував дії правоохоронців при обранні запобіжного заходу. За його словами, прокурор відмовився підписувати клопотання слідчого про арешт підозрюваної, натомість висунувши вимогу про обрання для Сопельник запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту, яку підтримав суд. На думку адвоката, справу можуть поступово зам’яти.

Нагадуємо, що ДТП сталось 22 серпня на Дніпровській набережній в Києві — Лілія Сопельник ніби-то переплутала педалі газу та гальм та збила жінку з дитиною.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом молдавани потрапили в страшну ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що молодий киянин загинув у страшній ДТП.