Відома українська журналістка Яніна Соколова заявила, що у справі щодо вбивства Павла Шеремета є "дивні збіги". Вона підкреслила, що всі підозрювані у скоєнні злочину — ветерани АТО.

Водночас Соколова додала, що всі винні мають понести покарання, про що написала на особистій сторінці у соцмережі Facebook.

"Я тільки констатую, не даючи оцінку брифінгу і розслідуванню вбивства Павла... Отже.
1. Вчора, Путін заявив, що націоналісти (читай добровольці з правих рухів "сильніше" Володимира Зеленського, а тому кордон нам росіяни не віддадуть, тому що буде не дай Боже Серебрениця.
2. Сьогодні пан Ноздрачов. Є такий чоловік. Начальник відділення цивільно-військового співробітництва ЗСУ давав брифінг, де заявив, що збройні сили готові реінтегруватися з російською армією і бойовиками, з добровольцями — ні.
3. Всі резонансні вбивства, які мають результати розслідувань свідчать про те, що виконавцями є... добровольці АТО", - йдеться у публікації, — йдеться у публікації Яніни Соколової.

Яніна Соколова, фото - Телеканал ATR
Яніна Соколова, фото - Телеканал ATR

Журналістка додала, що іноді ветерани російсько-української війни стикаються з психологічною травмою, і тоді легко піддаються на маніпуляцію. При цьому вона зазначила, що у збіги не вірить, і підозрює, що має місце свідома дискредитація патріотів-добровольців, волонтерів та націоналістів.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Чому? Бо... це на разі єдина потужна сила для всіх проросійських демонів, які розгулюють моєю країною...Не дайте шляхом окремих випадків дискредитувати ім‘я всіх добровольців і ветеранів. Вони цього не заслужили", - наголосила Соколова.

Пост Яніни Соколової, Facebook
Пост Яніни Соколової, Facebook

Пост Яніни Соколової, Facebook
Пост Яніни Соколової, Facebook

Зазначимо, що глава МВС України Арсен Аваков заявив, що фігурантів справи щодо вбивства відомого українського журналіста Павла Шеремета затримали. Справу оголосили розкритою через три роки після трагедії.

Аваков озвучив підозрюваних у злочині. Це подружжя ветеранів війни на Донбасі Інни та Владислава Грищенки, військова медсестра Яна Дугарь, дитячий хірург в Охматдиті Юлія Кузьменко та музикант і доброволець Андрій Антоненко.

Нагадаємо, підозрювані у вбивстві Павла Шеремета: хто вони та що про них відомо.

Як повідомляв Знай.uа, масштабний теракт у Києві: підозрювані у вбивстві Шеремета хотіли "накрити" столицю "Градом"

Також Знай.uа писав, що у справі Шеремета нарешті з'явилася надія.