Напередодні новорічних і різдвяних свят з окупованого путінськими бойовиками Донбасу прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що окупанти зупинили роботу донецького заводу, який виробляв високовольтні опори.

Про це стало відомо завдяки повідомленням журналіста Дениса Казанського в мережі Twitter.

Публікація Дениса Казанського, Twitter
Публікація Дениса Казанського, Twitter

"Ще один завод в ОРДЛО врятували від фашистів. Донецький завод високовольтних опор зупинено. Співробітників викинули на вулицю перед Новим роком. Дякую, Росія!", - написав журналіст.

Варто зазначити також той факт, що до публікації журналіст прикріпив ще й документ, в якому чітко видно наказ окупаційної влади: "Провести скорочення всіх штатних одиниць за штатним розкладом". Таким чином, просто перед святами люди залишилися без роботи і доходів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Документ з публікації Дениса Казанського, Twitter
Документ з публікації Дениса Казанського, Twitter

Нагадаємо, українські воїни показали справжнього звіра на передовій: "Очі горять, як трасуючий снаряд".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський приголомшив планами на Україну: "Ніякого розвитку бути не може".

Знай.uа писав, знищують на Донбасі, а відбудовують в Києві: "слід" Путіна знайшли в столиці, назріває всеукраїнський скандал.