Обмін валют, ГолосUA
Обмін валют, ГолосUA

Долар по 19,3: українців приголомшила рекордна позначка американської валюти

В пункті обміну валют в міжнародному аеропорту "Бориспіль" встановили рекордно низький курс американської валюти за останні роки. Так, один долар коштує 19,3 гривні. За євро в цьому пункті обміну валют віддадуть 21,1 грн. Фунт "оцінили" в 23,3 грн. Про це повідомляють користувачі соціальної мережі Facebook.

Володимир Зеленський, сайт президента
Володимир Зеленський, сайт президента

Зеленський підписав закон про особливий статус Донбасу

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окупованих районах Донеччини та Луганщини, тобто про особливий статус Донбасу. Інформацію про підписання опубліковано на сайті Верховної Ради України.

Замах на Соболєва, Уніан
Замах на Соболєва, Уніан

Названо ім'я організатора замаху на Соболєва, в якій загинув його 3-річний син: подробиці

Колишній народний депутат-радикал Ігор Мосійчук повідомив, хто організував замах на київського бізнесмена і депутата облради В'ячеслава Соболєва, в якому загинула трирічна дитина. Так, за даними Мосійчука, це уродженець Росії Юсуп Умарович Абуев. Виявилося, що 25-річний Абуев вже з 19 листопада цього року знаходиться в розшуку по іншому кримінальному виробництву.

Вадим Пристайко, фото: rbc.ua
Вадим Пристайко, фото: rbc.ua

Обмін полоненими з Росією: Пристайко зробив тривожну заяву про "всіх на всіх"

Міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко заявив, що на переговорах у Тристоронній контактній групі не вдалося досягти домовленостей про обмін "всіх встановлених на всіх встановлених".

Українські студенти, ЦУКР
Українські студенти, ЦУКР

Закон про освіту позбавить університети статусу "національних", а студенти залишаться без дипломів

Верховна Рада України проголосувала законопроєкт, яким впроваджуватимуться зміни до системи освіти країни. Про це повідомляє ВВС. Авторами цього документа стали "слуги народу". Так що ж чекає на українських абітурієнтів, студентів, викладачів і ректорів.