Настає низка новорічних і різдвяних свят, усюди мерехтять яскраві вогні гірлянд, магазини і торгові центри обвішані святковим дощиком і карнавальними костюмами. Незважаючи на те, що сніг нас практично не радує своєю присутністю, краса все одно виходить невимовна. Але разом з цією красою людям додається суєти, адже потрібно знайти подарунки для своїх коханих, щоб, зібравшись в новорічний вечір сім'єю або друзями порадувати один одного. Щоб «не ламати» голову над ідеями подарунків, в матеріалі ми зібрали для вас оригінальні ідеї новорічних презентів як стануть гарним подарунком як для дітей, так і для дорослих. До того ж є варіанти подарунків на будь-який розмір гаманця. Так, що вперед за ідеями!

Безліч варіантів подарунків для коханих, glavred.info
Безліч варіантів подарунків для коханих, glavred.info

Подарунки для батьків

Саме від батьків можна найчастіше почути фразу: «Нам нічого не потрібно, у нас все є. Головне, що б у вас все було добре! ». Але повірте і мамі, і татові буде приємно отримати подарунок від свого чада, тим більше в період казкових і чарівних свят.

З огляду на, те що батьки глибоко сімейні пари, то їм і варто подарувати, щось для спільного побуту. Наприклад, це може бути теплий плед, термо перчатки, нові фіранки. Як варіант можна подарувати щось із побутової техніки: мультиварку, блендер, пилосос. Правда найімовірніше такими подарунками як побутова техніка частіше буде користуватися мама, але якщо це полегшить їй побут, то це буде добре і для всієї родини в цілому.

Якщо у батьків є окремі інтереси, наприклад, тато захоплюється риболовлею, а мама любитель художньої літератури, то тут, звичайно, варто вибрати різні, а не загальні подарунки. Побалуйте батька новими снастями, а мамі замовте пару книг її улюбленого напрямку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також хорошим подарунком для батьків стане сертифікат на спільний вікенд або ж просто на вечерю в ресторані або кафе. Батькам, особливо тим, які допомагають у вихованні онуків періодично потрібна розрядка, так, що влаштуйте їм вечір релаксу.

Подарунки бабусям і дідусям

У багатьох з нас є спогади з дитинства про те, що напередодні новорічних свят наші бабусі виявляли особливу турботу і в'язали нам шкарпетки. Тепер, подорослішавши прийшла і наша черга подбати про бабусь і дідусів. Якщо є час і вміння, можна звичайно зламати систему і зв'язати носочки, шарфи і шапки самостійно, а можна просто купити термо шкарпетки або ж термобілизну. Люди старшого покоління більше вразливі до дії перепаду температури тому варто більше звертати увагу на їх утеплення.

Для людей старшого покоління продуктові набори та необхідні медикаменти теж стануть хорошим подарунком. Краще їм приймати такі набори від рідних людей, ніж від представників різних політичних партій!

Якщо у вас є фінансова можливість, то побалуйте рідних такими продуктовими наборами, які їм будуть до смаку, але в силу своїх пенсій вони б навряд чи собі їх дозволили.

Подарунки коханим людям завжди приємно вибирати, kiev.zagranitsa
Подарунки коханим людям завжди приємно вибирати, kiev.zagranitsa

Як вибрати подарунок коханому чоловікові

Якщо у вашого чоловіка або хлопця напередодні свят зламався блютуз або навушники, або ж якщо вони просто потребують їх, то новорічні свята саме той момент, щоб і порадувати свого обожнюваного чоловіка. Якщо фінанси дозволяють, то можна подарувати більш дорогий і потрібний подарунок - новий смартфон. У століття технологій одна модель змінює іншу, так, що завжди є новинки, які можуть здивувати.

Подаруйте чоловікові істинно чоловічі подарунки: годинник, портмоне, сертифікат на похід з друзями в лазню, для любителів пива є спеціальні подарункові набори з хмільним напоєм і великими келихами.

Незважаючи на те, що букет ще недавно вважався виключно жіночим подарунком, то зараз термін набув нового значення. Зараз є і чоловічі букети, які вміщують в себе алкогольний напій і безліч копченої смакоти, які самому точно і не з'їсти і тоді чоловікові явно доведеться поділитися з вами.

Можна зробити подарунок своїми руками і подарувати його хлопцеві. Наприклад, можна зробити гіпсову підробку в формі медалі, на якій написати «За перше місце в моєму серці». Такий подарунок більше підійде молодій парі, що тільки зустрічається, в період цукерково-букетного періоду.

Якщо ви хочете зробити подарунок чоловікові-солдату, який на свята знаходиться далеко, то запишіть йому відео привітання і зробіть колаж з фото. На такий подарунок потрібно зовсім не багато грошей, а тільки кмітливість і не багато фантазії. Саме такий душевний подарунок в хвилини розлуки принесе більше радості, ніж якийсь дорогий матеріальний сувенір.

Своєму хлопцеві або братові можна зробити оригінальне привітання-квест. Для цього знадобляться кілька невеликих подарунків, які ви хочете йому подарувати і фантазія. Ви не просто вручите ці подарунки ви їх гарненько сховаєте, або в квартирі, або навіть в місті і складіть список підказок, за якими хлопець зможе знайти подарунки. В підказках може бути ваша улюблена кав'ярня, найбільший торговий центр, магазин з його ім'ям та інші підказки, які пов'язані саме з цим чоловіком.

Якщо ваш чоловік все ще їздить на літній гумі, то саме час йому подарувати зимову, адже мороз може прийти несподівано, так, що потрібно бути підготовленими!

Який би подарунок ви не вибрали для свого чоловіка намагайтесь, щоб б він надовго залишився в пам'яті. Також на новорічні свята в якості подарунків не варто, щось готувати, адже за святковим столом і так буде достатньо смачних страв, а подарунок на те і подарунок, щоб бути індивідуальним і в чимось особливим.

Подарунки коханій жінці

Вибираючи подарунок коханій дівчині або подрузі погляду трапляються безліч ювелірних магазинів, які пропонують зробити подарунок особливим і незабутнім. Ювелірний подарунок дійсно стане незабутнім, але тільки на любителя. Далеко не всі дівчата любителі блискіток, тому перш, ніж купити такий дорогий подарунок потрібно знати напевно чи оцінить його ваша супутниця.

Якщо ж ви хочете зробити подарунок своїй вчительці, то можна зробити своїми руками ялинку з цукерок. За роки викладання можна вивчити які солодощі воліє ваша вчителька, то зібрати ялинку виходячи з її переваг не буде проблемою.

Будь-якій діловий дівчині або жінці в подарунок можна піднести щоденник. Такий подарунок стане особливо корисним дамі, яка працює в б'юті-індустрії.

Також варто враховувати той факт, що дівчата більш сентиментальні особистості, ніж чоловіки, тому їм може сподобається живий і пухнастий подарунок. Наприклад, можна подарувати декоративного кролика або мишку якраз це стане і подарунком, і символом майбутнього року.

Дружині або дівчині можна подарувати сертифікат на всі можливі процедури. Але варто розуміти, що весь наданий спектр послуг дорогий, тому можна вибрати, щось недороге і незвичайне, наприклад парафінотерапію для рук або ж просто релаксуючий масаж.

Різноманіття дитячих подарунків захоплює, ivona
Різноманіття дитячих подарунків захоплює, ivona

Подарунки для дітей

Ось де очі розбігаються, так це саме в дитячих магазинах і торгових центрах. Полиці і стелажі буквально завалені всякою всячиною, і для залучення клієнтів великі компанії пропонують знижки і акційні пропозиції.

Так, дитині хлопчикові можна подарувати індивідуальне заняття з тренером з футболу або бойовому мистецтву. Це буде не тільки хорошим подарунком, але ще і можливим позашкільним дозвіллям.

Якщо дитина не цікавиться тренуваннями, то можна подарувати ігровий футбольний набір з надувними воротами і маленьким м'ячем. Так, для батьків при великій компанії дітей, це буде шумно, але зате дитина явно залишиться задоволена. Будь-яка настільна гра також стане хорошим подарунком. Батькам слід звернути увагу і на набори конструктору, багато дітей далеко не з першого разу можуть впоратися з дрібними деталями і зрозуміти як вставляється та чи інша деталь, але якщо набратися терпіння, то дитина в цей час розвиває свою логіку, а також моторику рук. Так, що конструктор стане хорошим подарунком для дітей від 3 до 11 років.

Любителям ігрових приставок можна подарувати нові ігри, вони виходять щомісяця, так, що новинку знайти можна завжди.

Для ерудованих хлопчаків хорошим подарунком стане книга, підкладена під ялинку. Дитину має надихнути, що його бажання читати книги заохочують, але просто батьки, але навіть дід Мороз.

Для дівчаток можна подарувати спальну піжаму з різними звірятками і казковими героями. Це зараз модно, і повірте про такий подарунок ваша донька чи хрещениця буде радо розповідати своїм подругам.

Якщо дівчинка любить гратися ляльками, то купіть їй будиночок для її подружок. В цьому будинку обов'язково повинна бути ліжечко, яку вона сама зможе заслати і столик, з якого вона буде вчитися витирати пил або ж уявні крихти після чаювання і поїдання пирога лялькою.

Можна подарувати крутий пенал або рюкзак. Але з огляду на те, що перша половина навчального семестру вже пройшла, то цей подарунок стане в нагоді вже на майбутній навчальний рік. Маленькі модниці оцінять набір дитячої косметики, тоді ваша принцеса точно буде сяяти на святі.

Оригінальний набір для творчості. У такий набір увійдуть не тільки гумки для плетіння браслетів і бус, але ще і картини для розмальовування картин за номерами і примочки для аплікацій. Такий набір можна як замовити в інтернеті, так і придбати в великих дитячих торгових магазинах. З таким асортиментом, ви явно на кілька тижнів займете ваше чудо, а там і самі будете створювати красиві шедеври ручної творчості.

Якщо малятко захоплюється читанням, то відкрийте їй нові горизонти покажіть книги про планетарій або, будь що інше з дитячої енциклопедії.

І хлопчикові, і дівчинці можна подарувати величезний пазл, який може збирати не тільки дитина, а й батьки разом з ним.

Так само можна подарувати похід в аквапарк на кілька дітей. Тільки перед цим переконайтеся, що ваша дитина вміє плавати, або ж слід придбати йому необхідні пристосування: надувний круг, нарукавники, трубку і маску для пірнання.