У п'ятницю, 20 грудня, в Київ з трас популярного гірськолижного курорту "Буковель" в Карпатах привезли понад 130 тонн штучного снігу, так як в столиці ще не навідувався справжній. Про це повідомляє один з організаторів змагань сноубордистів Олександр Барабошко.

Штучний сніг, Facebook

Так, штучний сніг вивантажили під Аркою дружби народів, де вже з 21 по 22 грудня відбудуться змагання сноубордистів. Проєкт Дабл Тріпл Snow Fest переміг у конкурсі на Суспільний бюджет Києва. Під Аркою встановили гору висотою з п'ятиповерховий будинок, який повністю покриють шаром штучного снігу.

Слід зазначити, що з гір в Київ сніг везли п'ятьма КАМАЗами, а для того, щоб він не розтанув, його щільно накрили тентом.

"Ми припускали, що снігу може не бути, чисто теоретично, але буде температура +10 - аж ніяк. При такій температурі навіть гармати не дають результату... Звичайно, ще рік тому я б розсміявся в обличчя, якщо б хтось сказав, що ми в Київ у грудні будемо везти фурами сніг", - сказав Барабошко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Штучний сніг, Facebook

Нагадаємо, що з-за теплої погоди в Карпатах на Миколая зацвіла калина.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві досі немає білих заметів, але це не є проблемою, адже з Карпат в столицю везуть 30 тонн снігу.

Також портал Знай.ua писав, що на популярних українських гірськолижних курортах Драгобрат і Пилипець-за теплої погоди розтанув сніг.