Всесвітній день сноуборду

Всесвітній день сноуборду проводиться щорічно 23 грудня. Це важливе свято для кожного сноубордера, а вперше День Сноуборду провели в Європі в 2006 році.
Це свято проводиться в Європі, США і навіть в Китаї. Святкування Всесвітнього дня сноуборду проводиться скрізь, де тільки випадає сніг! Основна ідея проведення цього дня - свобода спілкування і відкриттів. Подія збирає всіх любителів сноуборду від про-райдерів до новачків. У День сноуборду на курортах-партнерах свята для сноубордистів навіть організовується безкоштовний доступ на схили.

День штабних спеціальностей і військ спеціального зв’язку

Система спеціального зв’язку є єдиною телекомунікаційною системою, яка забезпечує надійний, безперебійний засекречений зв’язок Верховного Головнокомандувача ЗСУ з командуванням ЗСУ в мирний та воєнний час, забезпечувати спеціальними видами зв’язку вищих посадових осіб держави, посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування.

Православные праздники:

День Міни

В цей день православні віруючі відзначають пам'ять мученика Міни Красномовного, який постраждав за віру на початку 4 століття разом зі святими Єрмогеном і Євграфом.

В давні часи наші предки вважали мученика Міну цілителем очних хвороб. Існує повір'я, що цей святий володів даром чудотворення і лікував людей із поганим зором. При цьому в народі знали, що Міна не тільки дає очам фізичне здоров'я, але і забирає з них пелену, що заважає відрізняти добро від зла, а правду – від брехні.

Святий мученик Міна

Народні прикмети на 23 грудня

Іменини

Олександр, Олександра, Олексій, Анатолій, Ангеліна, Анна, Григорій, Євген, Євдокія, Іван, Костянтин, Лаврентій, Михайло, Микола, Петро, Сергій, Степан, Тетяна, Фекла, Хома, Яків.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.