Заступник начальника Генерального Штабу України Сергій Наєв розповів, як повинна змінюватися армія України, щоб відповідати західним стандартам.

"Ми повинні ментально бути такими, як наші партнери на Заході", - заявив Сергій Наївши.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських видань.

ЗСУ, Хайзер
ЗСУ, Хайзер

За словами Сергія Наева, вивчення англійської — один із шляхів наближення української армії до стандартів НАТО. Так, з наступного року в Збройних силах України хочуть серйозно поліпшити якість вивчення англійської на всіх рівнях. Знання цієї мови стане перевагою при просуванні по службі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На питання, як це буде відбуватися, генерал Наївши відповідає, що мова взагалі йде про курсах у вищих військових навчальних закладах.

"Всі військовослужбовці, починаючи від солдата до генерала, будуть поступово вивчати англійську мову, щоб знати і вміти використовувати штабні документи. І щоб можна було нормально спілкуватися під час міжнародних навчань", - говорить заступник начальника Генштабу.

Нагадаємо, Дизелю з Green Grey стукне 50: смішні і трушные правила життя легендарного музиканта.

Як повідомляв Знай.uа пророкування про Україну: доля країни в 2019 році і майбутньому.

Знай.uа писав, Зеленський грунтовно "перетрусив" МВС: по кому пройшлася кадрова чистка в поліції.