За перше півріччя поточного року Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) здійснило близько 115 перевірок із застосуванням поліграфа. Відомо, що такі дії відбулися в рамках перевірки потенційних працівників та при здійсненні службових розслідувань.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби НАБУ.

Поліграф, bigmir
Поліграф, bigmir

"За I півріччя 2019 року детективи НАБУ провели 115 психофізіологічних досліджень із застосуванням поліграфа в якості стандартної процедури перед призначенням на посаду, після проходження випробувального терміну і при здійсненні службових розслідувань", - повідомляють в бюро.

Також у НАБУ зазначили, що застосування поліграфа є одним з інструментів формування довіри до працівників бюро. НАБУ складається з центрального та територіальних управлінь, гранична чисельність працівників яких становить 700 людей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Арахамию допитають у НАБУ: про що говоритиме голова фракції "Слуга народу".

Як повідомляв Знай.uа троє "слуг народу" дадуть свідчення Холодницькому про корупцію: в САП розповіли деталі.

Знай.uа писав, чи зможуть нардепи обдурити поліграф: експерт відповів на підступні питання про "детектор брехні".