Цими днями у мережі показали унікальну маршрутку, яка не боїться болота, води та суші. Відтак, це модернізований українсько-російський всюдихід "Sherp", який отримав назву "Ark"

Відповідний відеоролик з'явився у Facebook-спільноті Київ автомобільний.

Як відзначається, маршрутка-всюдихід не боїться різноманітних перешкод та спокійно може перевозити не менше десяти людей. Зауважимо, що аналогів автопотягу немає у світі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ark долає 30-градусні схили, рови шириною 2 метри і перешкоди висотою 1,5 метра. Автопоїзд розвиває 30 км/год на суші і 6 км/год на воді. Повного бака палива вистачає на 2 тис. км шляху. Аналогів цьому всюдиходу у світі немає", - йдеться у повідомленні.

В Україні створили унікальну «маршрутку-всюдиход»

В Україні створили унікальну «маршрутку-всюдиход» На основі українського всюдихода «Sherp» з'явилася унікальна «маршрутка» — автопоїзд «Ark». Він вміщує 20 пасажирів і може перевозити вантажі. «Ark» долає 30-градусні схили, рови шириною 2 метри і перешкоди висотою 1,5 метра. Автопоїзд розвиває 30 км/год на суші і 6 км/год на воді. Повного бака палива вистачає на 2 тис. км шляху. Аналогів цьому всюдиходу в світі немає.

Geplaatst door Киев Автомобильный op Maandag 23 december 2019

Нагадаємо, українські водії отримають електронні права, як користуватися новинкою

Як повідомляв портал "Знай.ua", навчання в автошколах та заміна через 2 роки: як отримати водійське посвідчення за новими правилами

Також "Знай.ua" писав, місяць закону про автокрісла: як хитрують водії та скільки штрафів виписала поліція