Зеленський зізнався, де і з ким зустріне Новий рік 2020

Президент України Володимир Зеленський зізнався українцям, де збирається зустріти Новий рік-2020.

Своїми планами він поділився під час робочого візиту на Івано-Франківщину. За словами українського лідера, 2020 рік він із найріднішими планує зустріти на Прикарпатті. Швидше за все, президент зустріне Новий рік у колі найрідніших людей - дружини Олени, доньки і сина.

Нові ціни, навчання, робота та штрафи: яким для українців буде новий 2020 рік

В новому 2020 році на громадян України чекають різні зміни у багатьох сферах життя. Відомо, що працювати, навчатися і навіть відзначати свята доведеться трохи по-іншому.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Справа "Майдану": колишніх "беркутівців" включили у список на обмін полоненими

Генеральна прокуратура заявила, що обвинувачених у вбивствах на Майдані колишніх бійців спецпідрозділу "Беркут" включили до списку осіб для обміну з бойовиками.

Про це йдеться у листі Генпрокурора Руслана Рябошапки, який зачитали під час засідання суду щодо запобіжного заходу "беркутівця".

Ляшко мітить в крісло Зеленського напередодні Нового року: "Так і буде"

Головний радикал країни Олег Ляшко опублікував на своїй сторінці у Іnstagram фото у новорічному ковпаку гнома на голові і з домашнім улюбленцем на руках на тлі прикрашеної ялинки.

Один із користувачів побажав Ляшку у майбутньому стати президентом України. На що "радикал" відповів: "Так і буде".

Лоліти більше немає: зірка приховувала серйозні проблеми зі здоров'ям

Пішла з життя знаменита акторка Сью Лайон, яка назавжди запам'яталася глядачам як Лоліта, героїня однойменного роману Володимира Набокова, роль якої вона зіграла у відомому фільмі.
Сью Лайон померла у віці 73 років. За офіційною інформацією, у неї були серйозні проблеми зі здоров'ям, однак конкретної причини смерті актриси наразі не повідомили.