Пішла з життя знаменита акторка Сью Лайон, яка назавжди запам'яталася глядачам як Лоліта, героїн однойменного роману Володимира Набокова. Вона померла у віці 73 років.
За офіційною інформацією, у неї серйозні проблеми зі здоров'ям, через що вона і померла, але конкретної причини смерті актриси поки не повідомили.

Кар'єра Сью почалася в 1946 році, коли вона стала брати участь у "Шоу Лоретти Янг", де її потім помітили і запропонували знятися у фільмі "Лоліта", який в ті часи був надзвичайно скандальним. Всупереч панувала плутанині в моральних підвалинах, актриса завдяки фільму стала популярною, і її почали запрошувати на зйомки в подальшому. До речі, тоді за "Лоліту" актрису нагородили Золотим глобусом.

Хоч вона брала участь у безлічі кіноробіт, все одно роль Лоліти завжди асоціювалася у телеглядачів зі Сью Лайон.

Крім того, актриса користувалася успіхом після фільмів "7 жінок", "Ніч Ігуани", "Сварлива людина".

Нагадаємо, що Барі Алібасов став на захист ресторану, в якому знайшли пам'ятник з могили Фріске.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що сноубордист влаштував розбірки з... глухарем й отримав на горіхи: курйозне відео підірвало мережу.