Відомий блогер, журналіст та політичний експерт Михайло Шнайдер у черговому дописі на своїй сторінці у Facebook розповів про життя судді Київського районного суду Одеси Юлії Федулеєвої.

За словами Шнайдера, ця суддя має у власності нову квартиру в центрі Одеси, велику земельну ділянку, дорогі позашляховики Audi та Lexus а також зберігає понад мільйон гривень готівкою. І це все при тому, що офіційна зарплатня Федулеєвої складає декілька тисяч гривень.

Друзья, знакомьтесь это Юлия Федулеева. Она судья Киевского районного суда Одессы и по совместительству......

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 28 december 2019

“І це всього лише простий районний суддя. А які цифри фігурують на найвищому щаблі суддівської піраміди, мені навіть страшно уявити. Відверто кажучи, в жодній цивілізованій країні світу таке в принципі неможливо. Адже про яке верховенство закону та права може бути мова, якщо правосуддя вершать одні лише мільйонери та мільярдери” - написав Шнайдер у своєму дописі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що вчора на своїй сторінці Facebook Шнайдер показав мем на тему нинішніх цін на продукти харчування в магазинах України.

Як повідомляв Знай.uа, стало відомо, скільки платили Порошенку, щоб він підглядав за клієнтами: названі розцінки.

Також Знай.uа писав про те, що Ігор Лесев застеріг Україну від сумної долі Індії: "Ганді перетворився в Зеленського".